Mađari kupili jednu od najskupljih kuća u Srbiji: Cena – 1,2 miliona evra (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 24.Feb.2017, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mađari kupili jednu od najskupljih kuća u Srbiji: Cena – 1,2 miliona evra (FOTO)

Vest da je u Subotici prodata najskuplja kuća u Srbiji i to za 1,2 miliona evra, izazvala je burne reakcije jer ju je najverovatnije kupio Mađarski nacionalni savet.

Juče gotovo da nije bilo onog ko se nije zapitao koja je to kuća okarakterisana kao najskuplja u Srbiji i ko je njen vlasnik. Ispostavilo se da se radi o kući u katastarskoj opštini Donji grad, na Trgu žrtava fašizma u Subotoci, površine više od 400 m2, a spekuliše se da je reč o novom sedištu Mađarskog nacionalnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << saveta i fondacije "Prosperitati".

Ovu informaciju "Novostima" niko nije želeo da potvrdi ali ni da opovrgne, ali izvesno je da će krovno telo mađarske nacionalne manjine uskoro promeniti svoju adresu, a vrlo brzo će se saznati da li će ona zaista biti u najskupljoj kući u državi.

Ništa manje interesovanja nije izazvala ni informacija da je lane u Beogradu prodat stan od 132 kvadrata za 5.290 evra po kvadratu, a najskuplji stan u državi nalazi se u strogom centru prestonice, na Trgu republike u Čika Ljubinoj ulici. Interesantno je da su istog dana kada je on prodat u istoj zgradi kupljena još dva stana, ali manje kvadrature i vrednosti.

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Otkriveno ko je kupio najskuplju kuću u Srbiji

Izvor: B92, 24.Feb.2017

Beograd -- Vest da je u Subotici prodata najskuplja kuća u Srbiji i to za 1,2 miliona evra, kao eho je odjeknula bačkom ravnicom...U četvrtak gotovo da nije bilo čoveka koji se nije zapitao koja je to kuća i ko je njen vlasnik. Kako pišu Večernje novosti, reč je o stambenom objektu u katastarskoj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.