MUŠKARCI KAŽU DA BI SLOMILI NOGU SAMO DA IH JA NEGUJEM! Izazovna medicinska sestra glavna je tema Urgentnog centra

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 07:00

"MUŠKARCI KAŽU DA BI SLOMILI NOGU SAMO DA IH JA NEGUJEM!" Izazovna medicinska sestra glavna je tema Urgentnog centra

Valeri Kastro, medicinska sestra iz Hjustona, jedna je od onih devojaka koja sebe voli da eksponira na društvenim mrežama.

A mnoštvo muškaraca koji pomno prate sve što ona objavi na TikToku govore da joj to ide od ruke.

Ovog puta Valeri je podelila video na TikToku, na kom se vidi kako proverava svoj celokupni izgled, kako bi verovatno bila sigurna da izgleda dobro čak i na poslu. Odloživši svoj mobilni telefon na sto, zavirila je u kameru telefona, nameštajući >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svoju kosu u želji da proveri svoju šminku i celokupni izgled.

- Samo da se uverim da sam još uvek slatka medicinska sestra - stavila je Valeri u opisu svog videa.

Muškarci su bili zapanjeni njenim izgledom, te su se pozitivni komentari samo nizali. Mnogu su joj poručili da ne treba da brine za svoj izgled, jer uvek izgleda prelepo.

"Vrlo si lepa, nemaš razloga za brigu", " Zašto se brineš, naravno da si još uvek slatka medicinska sestra" rekli su u komentarima korisnici TikToka.

Bilo je i onih koji su se složili da bi im je najveća želja bila da ih ona neguje.

- Namerno bih slomio nogu da znam da ćeš se brinuti za mene - poručio joj je obožavatelj.

Više vesti iz sveta možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.