MUŠKARAC IZ ERITREJE OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU: Napao dve tinejdžerke na putu do škole, jednu ubio NOŽEM!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 17:50

MUŠKARAC IZ ERITREJE OSUĐEN NA DOŽIVOTNU ROBIJU: Napao dve tinejdžerke na putu do škole, jednu ubio NOŽEM!

Druga devojčica je povređena u napadu

Muškarac iz Eritreje osuđen je na doživotnu kaznu zatvora nakon što je napao dve tinejdžerke na putu do škole u nemačkom gradu Ilerkirhbergu, od kojih je jedna smrtno stradala. Ovaj 27-godišnji muškarac proglašen je krivim za ubistvo i ubistvo u pokušaju.

U prošlogodišnjem napadu nožem, u gradu sa oko 5.000 ljudi, koji se nalazi zapadno od Minhena, poginula je jedna 14-godišnja devojčica, a povređena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je još jedna devojčica, koja je tada imala 13 godina.

Tužioci su rekli da je muškarac 5. decembra 2022. nosio nož sa namerom da primora službenike lokalne vlasti da mu izdaju lični dokument.

Nakon što je tog jutra napustio mesto boravka, muškarac je prebacio oružje iz ranca u džep. U strahu da su ga devojčice videle da je to učinio on ih je napao, tvrde tužioci. Devojčica stara 14 godina preminula je u bolnici od zadobijenih povreda.

Optuženi je uhapšen u svom stanu ubrzo nakon napada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MOLIM TE, MOLIM TE!": Mlada trudna supruga otkrila da je muž imao aferu, on hladnokrvno ubio nju i njihovu NEROĐENU BEBU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023

Tužioci su navodno tražili smrtnu kaznu...Muškarac iz Alabame osuđen je prošle nedelje na 198 godina zatvora jer je ubio svoju trudnu ženu i njihovu nerođenu bebu nakon što se supruga suočila sa njim o njegovoj prevari...Hanter Džejms Tejtum osuđen je po dve tačke za ubistvo u okviru sporazuma...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.