MOLIM TE, MOLIM TE!: Mlada trudna supruga otkrila da je muž imao aferu, on hladnokrvno ubio nju i njihovu NEROĐENU BEBU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 18:52

"MOLIM TE, MOLIM TE!": Mlada trudna supruga otkrila da je muž imao aferu, on hladnokrvno ubio nju i njihovu NEROĐENU BEBU

Tužioci su navodno tražili smrtnu kaznu.

Muškarac iz Alabame osuđen je prošle nedelje na 198 godina zatvora jer je ubio svoju trudnu ženu i njihovu nerođenu bebu nakon što se supruga suočila sa njim o njegovoj prevari.

Hanter Džejms Tejtum osuđen je po dve tačke za ubistvo u okviru sporazuma o priznanju krivice, pri čemu je za svaku tačku predviđena uzastopna kazna od 99 godina, rekao je okružni tužilac C.J. Robinson u saopštenju od 21. juna. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Hanter (26) je optužen za ubistvo njegove trudne supruge, 26-godišnje Samer Tejtum i nerođene bebe para, 2021. godine, navodi "Montgomeri Advertiser". Tužioci su navodno tražili smrtnu kaznu.

Hanter je 21. oktobra 2021. godine u naletu besa ubio Samer, koja je bila u petom mesecu trudnoće, nakon što je saznala da je on navodno imao onlajn aferu sa ženom u Engleskoj, izveštava list pozivajući se na tužioce.

Prema sudskim dokumentima koje citira WSFA, Samer je upucana dva puta u potiljak u kući para u Pratvilu.

Tejtumovi branioci su tvrdili da su hici ispaljeni u samoodbrani, navodeći da je tokom svađe supruga njihovog klijenta izvukla revolver kalibra 38, a kada je pokušao da ga otme od nje, on je eksplodirao, prenosi "Alabama Lokal".

Samer je hitno prebačena u lokalnu bolnicu, gde je stavljena na održavanje života. Njena beba je rođena i dovedena u jedinicu intenzivne nege novorođenčadi. Obe su umrle ubrzo.

Tužioci su tokom trodnevnog suđenja izneli ključne dokaze, uključujući audio snimke sa kućne sigurnosne kamere na kojima je snimljena Samer kako moli za svoj život.

- Molim te, nemoj me povrediti. Učiniću sve što želiš. Molim te, nemoj me povrediti. Molim te, nemoj da povrediš moju bebu - može se čuti kako Samer govori na snimku, prenosi "Alabama Lokal".

Hanter je zatim uhvaćen na snimku kako više puta govori "ne" pre nego što se čuju dva pucnja, u razmaku od oko tri sekunde, izveštava "Montgomeri Advertiser".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.