MUŠKARAC BRUTALNO TUKAO SVOJU DECU (2 I 4)! Centar za socijalni rad hitno reagovao

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 18:20

MUŠKARAC BRUTALNO TUKAO SVOJU DECU (2 I 4)! Centar za socijalni rad hitno reagovao

Žena i deca su imali vidne modrice svuda po telu...

Budvanska policija uhapsila je muškarca (22) zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici na štetu dvoje svoje dece, koja su stara dve i četiri godine.

Iz Uprave policije saopšteno je da su postupali po anonimnoj prijavi, i zajedno sa službenicima Centra za socijalni rad izašli na lice mesta i zatekli suprugu prijavljenog i njegovu decu, a koja su po >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << telu imala vidne modrice.

- On je, sumnja se, upotrebom pruta svojoj deci zadao više udaraca po telu usled kojih su nastupile povrede koje su kostatovane u medicinskoj dokumentaciji. Deca su preuzeta od strane službenika Centra za socijalni rad i nakon toga zbrinuta - navodi se u saopštenju.

O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji je naložio da se muškarac liši slobode.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.