MUP upozorava vozače: Pojačana kontrola, obratiti pažnju na motocikliste

Izvor: SandzakPress.net, 14.Feb.2024, 15:47

MUP upozorava vozače: Pojačana kontrola, obratiti pažnju na motocikliste

Tokom prazničnih dana, Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) organizovaće pojačanu kontrolu saobraćaja, koja će prvenstveno biti usmerene na otkrivanje prekršaja koji najviše utiču na nastanak saobraćajnih nezgoda i težinu posledica. Zbog obeležavanja Dana državnosti i spajanja neradnih dana, tokom narednih dana na svim važnijim putnim pravcima, a pre svega ka turističkim centrima, biće pojačan intenzitet saobraćaja. Imajući u vidu povoljne vremenske >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << uslove i visoke temperature, na putevima se očekuje veći broj motocikala i mopeda. Kako bi se smanjio rizik nastanka saobraćajnih nezgoda, apelujemo na vozače putničkih i teretnih vozila, kao i na vozače autobusa, da obrate posebnu pažnju na motocikle i mopede. Istovremeno skrećemo pažnju vozačima motocikala i mopeda da poštuju propisano ograničenje brzine i da koriste zaštitnu kacigu i drugu zaštitnu opremu. The post MUP upozorava vozače: Pojačana kontrola, obratiti pažnju na motocikliste appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Jača kontrola saobraćaja za praznične dane

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 14.Feb.2024

SRBIJA – Tokom prazničnih dana, Uprava saobraćajne policije Ministarstva unutrašnjih poslova organizovaće pojačanu kontrolu saobraćaja, koja će prvenstveno biti usmerene na otkrivanje prekršaja koji najviše utiču na nastanak saobraćajnih nezgoda i težinu posledica. “Zbog obeležavanja...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.