Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Mar.2024, 14:29

MUP upozorava građane na prevare, ne otvarati sumnjive SMS poruke ili mejlove

MUP Srbije upozorio je danas građane da, ukoliko dobiju SMS ili "e-mail" poruku u kojoj se traži "ažuriranje" ličnih podataka, zbog navodne isporuke ili isplate, ni u kom slučaju ne otvaraju linkove koji su navedeni u poruci niti na bilo koji način ne stupaju u komunikaciju sa pošiljaocima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP upozorio na prevaru: Ne otvarajte poruke u kojima se traži "ažuriranje" podataka

Izvor: Radio 021, 12.Mar.2024

MUP je upozorio građane da, ukoliko dobiju SMS ili "e-mail" poruku u kojoj se traži "ažuriranje" ličnih podataka, zbog navodne isporuke ili isplate, ni u kom slučaju ne otvaraju linkove.

Nastavak na Radio 021...

MUP upozorava građane na prevare, ne otvarati sumnjive SMS poruke ili mejlove

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 12.Mar.2024

SRBIJA – MUP Srbije upozorio je danas građane da, ukoliko dobiju SMS ili „e-mail“ poruku u kojoj se traži „ažuriranje“ ličnih podataka, zbog navodne isporuke ili isplate, ni u kom slučaju ne otvaraju linkove koji su navedeni u poruci niti na bilo koji način ne stupaju u komunikaciju sa...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.