MUP se obratio građanima Srbije; Dogovor je postignut, stupa na snagu danas, ali neće trajati beskonačno

Izvor: B92, 01.Feb.2024, 10:40

MUP se obratio građanima Srbije; Dogovor je postignut, stupa na snagu danas, ali neće trajati beskonačno

Uprava granične policije u saradnji sa graničnim organima Mađarske usaglasila je radno vreme graničnog prelaza Horgoš 2 - Reske 2.

Prema tom dogtovoru, od dans pa do 20. marta, radno vreme tog prelaza će biti 24 sata.

Taj granični prelaz otvoren je za automobile, ne i za autobuse i teretnjake, podsetio je MUP u saopštenju. Inače, granični prelaz Horgoš 2 - Reske 2 do sada je bio otvoren od 7.00 do 19.00 sati.

Granični prelaz Horgoš 2 - Reske 2 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uspostavljen je za međunarodni promet putnika i prevoznih sredstava, izuzimajući autobuski i teretni saobraćaj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Granični prelaz Horgoš 2 će do 20. marta raditi 24 sata dnevno

Izvor: NoviMagazin.rs, 01.Feb.2024

Uprava granične policije u saradnji sa graničnim organima Mađarske usaglasila je radno vreme graničnog prelaza Horgoš 2 - Reske 2, tako da će od danas do 20. marta radno vreme biti 24 sata.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.