MUP se hitno oglasio: Spremni smo...

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 22:01

MUP se hitno oglasio: Spremni smo...

Ministarstvo unutrašnjih poslova obratilo se javnosti povodom vremenskih nepogoda sa kojima se suočava naša zemlja.

Njihovo saopštenje vam prenosimo u celini.

"Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno prati kretanje vremenskih nepogoda koje su zadesile zemlje u regionu i u skladu sa tim, kao i sa prognozama RHMZ-a, preduzima sve neophodne mere u cilju preventivnog delovanja na zaštiti od posledica obilnih padavina, kao i zaštiti stanovništva i njihove imovine.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Vršilac dužnosti pomoćnika ministra i načelnika Sektora za vanredne situacije MUP Luka Čaušić prosledio je nalog za preduzimanje preventivnih i operativnih mera, preko svih 27 organizacionih jedinica u Srbiji, gradonačelnicima, predsednicima opština, kao i načelnicima upravnih okruga, a sve u cilju sprečavanja i otklanjanja posledica vremenskih nepogoda i zaštite života ljudi, materijalnih i kulturnih dobara", navodi MUP u saopštenju za javnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Intenzivno pratimo kretanje vremenskih nepogoda

Izvor: Danas, 04.Avg.2023

Ministarstvo unutrašnjih poslova intenzivno prati kretanje vremenskih nepogoda koje su zadesile zemlje u regionu i u skladu sa tim, kao i sa prognozama RHMZ-a, preduzima sve neophodne mere u cilju preventivnog delovanja na zaštiti od posledica obilnih padavina, kao i zaštiti stanovništva i njihove...

Nastavak na Danas...

Zbog upozorenja na vremenske nepogode Kragujevac nevreme dočekuje spremno, obećavaju nadležni

Izvor: Danas, 04.Avg.2023

  Na osnovu upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda za područje Srbije na vremenske nepogode i značajnu promenu vremena, večeras i sutra 5. avgusta, Ministarstvo unutrašnjih poslova - Sektor za vanredne situacije uputio je upozorenje svim komandantima Štabova za vanredne situacije...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.