MUP na javnim skupovima: Danas snimanje učesnika

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Avg.2008, 12:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP na javnim skupovima: Danas snimanje učesnika

BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova snimaće video kamerama i fotografisati učesnike današnjih javnih skupova koje organizuju Srpska radikalna stranka i Srpski narodni pokret 1389, jer postoji opasnost od ugrožavanja života i zdravlja ljudi ili imovine.

MUP je saopštio da će nadgledati javni skup i skup u pokretu koji SRS organizuje ispred Crkve svetog Marka, posle parastosa poginulim Krajišnicima od 1990. do 1995. godine, sa početkom u 12 sati.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
"Srpski narodni pokret 1389. takođe će održati javni skup i skup u pokretu povodom hapšenja Radovana Karadžića, na Trgu Republike od 16,30 sati", navedeno je u saopštenju.

Policija je precizirala da će snimati video kamerama i fotografisati učesnike ovih događaja, kao i njihov organizovani dolazak i odlazak, odnosno trase kretanja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.