Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Feb.2024, 20:12

MUP apeluje na građane da budu oprezni zbog povećanog broja požara na otvorenom

Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova apelovao je danas na građane, zbog povećanog broja požara na otvorenom prostoru u februaru, da budu odgovorni i poštuju zakon, da budu veoma oprezni prilikom upotrebe otvorenog plamena, kao i da, ukoliko izbije požar, o tome odmah obaveste vatrogasno-spasilačku jedinicu na broj telefona 193.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MUP upozorava građane Srbije: Budite oprezni

Izvor: B92, 09.Feb.2024

Sektor za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova apelovao je danas na građane...Apel je upućen građanima zbog povećanog broja požara na otvorenom prostoru u februaru, a treba da budu odgovorni i poštuju zakon, da budu veoma oprezni prilikom upotrebe otvorenog plamena, kao i da, ukoliko...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.