Izvor: Nezavisne Novine, 17.Okt.2016, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP RS traga za naručiocem ubistva Miroslava Lazarevića

BANJALUKA - Miroslav Lazarević, koji je u noći sa subote na nedjelju brutalno ubijen u Istočnom Novom Sarajevu, ubijen je iz koristoljublja, smatraju u MUP-u RS.

Darko Ilić, načelnik Uprave za organizovani i i teški kriminalitet rekao je novinarima kako se osnovano sumnja da u ovom slučaju postoji i nalogodavac a da se policija trudi da ga otkrije.

Lazarević je ubijen iz automatske puške u momentu dok je vozio svoj automobil u Beogradskoj ulici u Istočnom Novom Sarajevu. Zbog sumnje da su umiješani u ubistvo uhapšeni su Aleksandar Bulatović iz Istočnog Sarajeva  i Saša Vidović iz Bijeljine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.