MUP: Policija odmah reagovala na pretnje Tatjani Vojtehovski

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Dec.2018, 00:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Policija odmah reagovala na pretnje Tatjani Vojtehovski

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je večeras da su policijski službenici u saradnji s Višim javnim tužilaštvom u Beogradu danas odmah po prijavi otpočeli postupanje i istragu povodom pretnji novinarki Tatjani Vojtehovski putem društvene mreže "Tviter".

U saopštenju MUP-a ističe se da su netačne i zlonamerne tvrdnje pojedinih političara da policija nije reagovala povodom pretnji Tatjani Vojtehovski.

"Pripadnici Odeljenja za borbu protiv visokotehnološkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kriminala odmah su se obratili kompaniji 'Tviter' za hitnu dostavu podataka o korisnicima naloga sa kojih su upućene pretnje i intenzivno se preduzimaju sve mere i radnje u cilju utvrđivanja identiteta i procesuiranja ovih osoba", kaže se u saopštenju MUP-a.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Istraga pretnji Tanji Vojtehovski na Tviteru

Izvor: Danas, 28.Dec.2018

Nakon pretnji koje su upućene novinarki Tatjani Vojtehovski putem društvene mreže "Tviter", MUP je saopštio da su policijski službenici u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu otpočeli istragu. Članak Istraga pretnji Tanji Vojtehovski na Tviteru se pojavljuje prvo na Dnevni list...

Nastavak na Danas...

Pretnje Vojtehovski:Majdanpečanin uhapšen, a Bosanac...

Izvor: Mondo, 28.Dec.2018

Policija je uhapsila jednog osumnjičenog iz Majdanpeka zbog pretnji na društvenim mrežama novinarki Tanji Vojtehovski. Za drugim osumnjičenim, za zasebnu pretnju a koji je državljanin BiH, se traga...Foto: MONDO, Petar Stojanović..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.