MUP: Nema ugroženih stanovnika u Timočkoj Krajini

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Dec.2014, 20:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP: Nema ugroženih stanovnika u Timočkoj Krajini

Ministarstvo unutrašnjih poslova - Sektor za vanredne situacije obezbedio je tri agregata za Majdanpek, a na području Timočke Krajine nema ugroženih stanovnika, saopštio je danas MUP.

Dva agregata obezbeđena su sinoć kako bi se omogućilo snabdevanje električnom energijom bolnice u Majdanpeku, u čijem sklopu se nalazi i porodilište.

Tokom današnjeg dana obezbeđen je agregat velikog kapaciteta, u saradnji sa Srpsko-ruskim humanitarnim centrom, koji se trenutno >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << pušta u rad.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova pružaju pomoć ekipama Elektrodistibucije na terenu u otežanim noćnim uslovima kako bi stanovnici ugroženih područja, Bora i Majdanpeka, što pre dobili električnu energiju.

Ekipe MUP-a su u punoj pripravnosti i nastoje da se situacija što pre stabilizuje.

Za sada nisu zabeležena krivična dela i nema ugroženih stanovnika ovih područja, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.