MUP: Krivična prijava protiv muškarca iz Iriga zbog osam provala u vikendice

Izvor: Beta, 16.Jun.2020, 11:57

MUP: Krivična prijava protiv muškarca iz Iriga zbog osam provala u vikendice

Policija u Irigu podnela je krivičnu prijavu protiv pedesettrogodišnjeg muškarca iz tog grada, zbog sumnje da je izvršio osam krivičnih dela teška kradja."Sumnja se da je u prethodnom periodu, u vikend-naselju na području Krušedola, provaljivao u vikendice iz kojih je krao različite predmete", navodi se u saopštenju.Iz MUP-a su rekli da je veći deo ukradenih predmeta pronadjen i vraćen vlasnicima.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Irižanin provaljivao u vikendice i krao šta je stigao

Izvor: Radio 021, 16.Jun.2020

Policija u Irigu podnela je krivičnu prijavu protiv 53-ogodišnjeg Irižanina zbog osam teških krađa...Sumnja se da je u prethodnom periodu, u vikend-naselju na području Krušedola, provaljivao u vikendice iz kojih je krao različite predmete...Veći deo ukradenih predmeta pronađen je i vraćen...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.