Irig: Uhapšen zbog krađa po vikendicama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2020, 11:35

Irig: Uhapšen zbog krađa po vikendicama

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Irigu podneli su krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv pedesettrogodišnjeg muškarca iz Iriga, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio osam krivičnih dela teška krađa.

Sumnja se da je u prethodnom periodu, u vikend-naselju na području Krušedola, provaljivao u vikendice iz kojih je krao različite predmete. Veći deo predmeta je pronađen i vraćen vlasnicima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

MUP: Krivična prijava protiv muškarca iz Iriga zbog osam provala u vikendice

Izvor: Beta, 16.Jun.2020

Policija u Irigu podnela je krivičnu prijavu protiv pedesettrogodišnjeg muškarca iz tog grada, zbog sumnje da je izvršio osam krivičnih dela teška kradja."Sumnja se da je u prethodnom periodu, u vikend-naselju na području Krušedola, provaljivao u vikendice iz kojih je krao različite predmete",...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.