Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2012, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MUP Crne Gore: Srpkinjo, zaboravi da si silovana

Državljanka Srbije R. R. (32) iz Aranđelovca, optužila je budvansku policiju da nije želela da primi njenu prijavu silovanja, već su joj savetovali da to ne radi i sve zaboravi, navode mediji u Crnoj Gori.

Ona je listu "Dan" kazala da ju je, uz pretnju vatrenim oružjem, silovao ruski državljanin E.B. koji je jedan od suvlasnika kazina u hotelu "Avala".

Nesrećna žena je radila kao recepcionerka u hotelu "Avala", gde je dobila otkaz pošto je policiji prijavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << silovanje.

R.R. je navela da su joj inspektori, kada je došla u budvansku policiju da prijavi silovanje, sugerisali da to ne radi. Ona je rekla da je tek iz trećeg pokušaja uspela da prijavi silovanje, jer, kako tvrdi, inspektori prethodno nisu želeli da prime prijavu i savetovali su joj da odustane.

"Zbog takvog stava policije, sumnjam da će čitav slučaj biti zataškan, jer je u pitanju osoba koja je dobro poznata budvanskoj policiji i koja ima poseban tretman", kazala je R.R.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.