MUNJEVITA AKCIJA RUSKIH OBAVEŠTAJACA! Izvršili iznenadni napad iz zasede, pohvatali špijune! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2021, 16:36

MUNJEVITA AKCIJA RUSKIH OBAVEŠTAJACA! Izvršili iznenadni napad iz zasede, pohvatali špijune! (VIDEO)

Sve se dogodilo veoma brzo

Ruski obaveštajci iz Nižegorodske oblasti izveli su jedinstvenu specijalnu operaciju uoči svog profesionalnog praznika, prenosi televizija "Zvezda".

Na poligonu Sormovo kod Nižnjeg Novgoroda obaveštajci su morali da uđu u trag "špijunu" i da dođu u posed izuzetno važnih informacija u pozadini uslovnog neprijatelja. Zbog toga su organizovali zasedu na putu kretanja "protivnika" i minirali su sve puteve za povlačenje.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Do mesta zauzimanja "protivničkog" konvoja vojnici su se prevezli oklopnim vozilima "Tigar", "Ris" i "Tajfun K". Sve akcije su razrađene do najsitnijih detalja, tako da "diverzanti" nisu imali ni najmanju šansu.

Nakon potrage, obaveštajci Zapadnog vojnog okruga savladali su i liniju prepreka dužine 500 metara. Prostor je prepun različitih barijera sa kojima se vojnici najčešće mogu susresti u stvarnoj borbenoj situaciji.

Takođe, na poligonu za gađanje vojnici su uništili mete koristeći nečujno oružje, specijalne automatske puške "Val" i "Vintorez" kalibra devet milimetara.

Vesti o domaćem i stranom naoružanju možete pročitati OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.