MUKICA DOŠAO OVDE I ČUVA SVOJ AUTOBUS Vozač autobusa sa Šri Lanke pokazao klasu i osvojio srca Srba zauvek (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 21:54

"MUKICA DOŠAO OVDE I ČUVA SVOJ AUTOBUS" Vozač autobusa sa Šri Lanke pokazao klasu i osvojio srca Srba zauvek (FOTO)

Tviter gori zbog nepoznatog vozača autobusa gradskog saobraćajnog preduzeća u Beogradu i njegovog nesvakidašnjeg gesta.

Jutors je u Beogradu nastala za mnoge nesvakidašnja fotografija, na kojoj se vidi kako vozač autobusa na stajalištu čisti i glanca svoj autobus.

Mnogi korisnici društvenih mreža ostali su šokirani zbog ovog gesta, koji bi trebalo da je normalna stvar, ali, nažalost, nije.

Momak sa Šri Lanke, koji je došao ovde kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi u Srbiji zaradio novac koji bi poslao svojoj porodici u dalekoj domovini, pokazao je kako svako od nas treba da se ophodi prema svojim stvarima i svom radnom mestu.

Vozač autobusa 32 iz Šri Lanke je u toku pauze na okretnici izašao da čisti autobus. pic.twitter.com/yCICsbTA8Y

— Miloš Vučković (@ZIU_nine) July 2, 2023

Pored toga što su vozači iz Nepala i sa Šri Lanke izuzetno ljubazni, i hoće čak i da sačekaju kad vide da trčite za autobusom, ovaj momak je i primer koliko su ovi ljudi zapravo vredni i poštuju svoje radno mesto i narod koji prevoze.

Mogla bih plakati, mukica došao ovde i čuva svoj autobus, glanca. E, Srbijo medju šljivama...

— Milica Milić (@MilicaM94238448) July 2, 2023

- Mogla bih plakati, mukica došao ovde i čuva svoj autobus, glanca. E, Srbijo među šljivama... - izjavila je jedna od obožavateljki ovog gesta na Tviteru.

Šta reći za kraj, nadajmo se da će ovaj vredni gospodin poslužiti svima da budemo malo bolji ljudi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.