MRZNJA SVE ZESCA Krunicka Zorica je prostitutka i to cu dokazati

Izvor: medio.rs, 17.Apr.2016, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MRZNJA SVE ZESCA Krunicka Zorica je prostitutka i to cu dokazati

Zorica Dukić nedavno je podnela tužbu protiv Jelene Krunić zbog nasilja, ali to kao da ni najmanje ne potresa pevačicu, koja se samo smeje i poručuje da je briga za ono što priča Gastozova devojka

Naime, Jelena ponovo napustila najluksuzniju vilu u Zemunu, ali ovaj put samo na kratko i to zbog povrede.

Povodom tužbe se oglasila i naravno iskoristila priliku da uzvrati prozivkama.

- Zorica njenom tužbom može da obriše dupe - izjavila je Krunićka >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << i dodala da je i ona protiv Zorice podnela tužbu zbog lažne optužbe da se drogirala u rijalitiju.

- Bila sam na testiranju i naravno da sam bila negativna. Za sve što kažem ja imam i dokaz. Ne znam zašto puca iz prazne puške - objasnila je plesačica.

Jelena je takođe dodala da ima inkriminišuće dokazae protiv Zorice i da na sudu lako može da dokaže da je frizerka ustvari prostitutka.

- Imam video snimak u trajanju od 46 sekundi, pa ćemo se ćerati, draga moja Zorice Dukić, na sudu, nije nikakav problem. Imam više dokaza, navešću imena, i sve što bude bilo potrebno - rekla je Krunićka na tu temu.

Što se tiče Zoričine izjave da se uplašila zato što se vraća u vilu i da je to razlog njenog napuštanja rijalitija prokomentarisala je da se samo slatko nasmejala.

- Zoricu ću verbalno sahraniti, fizički više neću reagovati - rekla je Krunićka i dodala da joj nije žao što je prebila Gastozovu devojku.

Informer.rs

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.