MRTAV PIJAN NAPAO SESTRU: Pretio, a onda je udarao pesnicom u glavu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023, 15:36

MRTAV PIJAN NAPAO SESTRU: Pretio, a onda je udarao pesnicom u glavu!

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu naložilo je Policijskoj stanici Kovin zadržavanje osumnjičenog muškarca (30) zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti svoje sestre.

Kako je saopšteno iz Tužilaštva, on je sinoć svojoj rođenoj sestri sa kojom ne živi, nakon kraće rasprave u kući njihovog oca, u alkoholisanom stanju najpre uputio ozbiljne pretnje da će napasti na njen život i telo, a nakon toga joj zadao i više udaraca pesnicom u predelu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << glave, nanevši joj lakše telesne povrede.

U dosadašnjem toku postupka je utvrđeno da je osumnjičeni kritičnom prilikom imao 2,32 promila alkohola u krvi, a on će danas uz krivičnu prijavu biti sproveden javnom tužiocu radi saslušanja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.