Izvor: Beta OMS, 31.Maj.2013, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MOTO GP – VELIKA NAGRADA ITALIJE – STAZA MUĐELO – SAMO NA SPORT KLUBU NEDELJA, 2. JUN, OD 11 SATI, DIREKTAN PRENOS

Po svemu sudeći, gledaćemo fantastičnu Moto GP sezonu, a sledeći čin je u Muđelu. Dok Valentino Rosi vozi motocikl, ovaj sport će biti popularan u Italiji i zato očekujte prepune tribine na ovoj stazi, koju popularni Doktor naziva svojom ordinacijom. Ovo je možda idealna šansa da se revanšira Špancima, u čijoj senci je ostao ove sezone.

Nastavak na Beta OMS...






Povezane vesti

Moto GP stiže na Doktorov teren: Velika nagrada Italije, prenos na Sport klubu

Izvor: Blic, 31.Maj.2013

Moto GP sezona postaje sve zanimljivija, a sledeći čin je u Muđelu odakle će ljubitelji motociklizma moći da prate direktan prenos u nedelju, 2. juna, od 11 časova na Sport klubu...Dok Valentino Rosi vozi motocikl, ovaj sport će biti popularan u Italiji i zato očekujte prepune tribine na ovoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta OMS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta OMS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.