MONSTRUM PORIČE KRIVICU! Silovao babu (75) pa je ubio i oteo novac

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2017, 20:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MONSTRUM PORIČE KRIVICU! Silovao babu (75) pa je ubio i oteo novac

D.G. iza sebe ima čitav niz krivičnih dela i čak 20 različitih presuda

Zbog silovanja i okrutnog ubistva 75-godišnje Zorke J. iz Osijeka, na Županijskom sudu u Osijeku počelo je suđenje 44-godišnjem D.Gavran, optuženom da je počinio ova grozna krivična dela.

Gavran je na početku suđenja kazao da se ne smatra krivim ni po jednoj tački optužnice. Podsetimo, Gavrana, koji inače iza sebe ima čitav niz krivičnih dela i čak 20 različitih presuda, se tereti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je 17. Maja 2016. godine u poslepodnevnim satima ušao u stan nesrećne žene koju je prvo fizički napao, a onda i silovao.

Suđenje je zatvoreno za javnost

Nakon toga je još više puta udario rukama i nogama te gušio usled čega je nesretna 75-godišnjakinja preminula. Istraga je pokazala da je Gavran nakon ubistva sa prstiju ubijene skinuo dva zlatna prstena, a onda još uzeo njen mobilni i kredintu karticu sa PIN-om pomoću kojeg je u više navrata s bankomata podigao ukupno 8.000 kuna.

Prstenje je takođe prodao, a dobijenih 642 kune zadržao za sebe. Gavran je, inače, stanovao kao podstanar u istoj zgradi gde je živela i njegova žrtva, a tamo se doselio dva meseca ranije. Pre toga dosta je vremena provodio po zatvorima, pa je tako na sudu u Zadru osuđen na četiri godine zatvora zbog pokušaja pljačke te prevare i pljačke žena. Suđenje za ubistvo Zorke J. nastavlja se u četvrtak saslušanjem veštaka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.