MONSTRUM OD ČOVEKA! Bebu svoje devojke strpao u ranac i ostavio u GEPEK automobila! Devojčica UMRLA u mukama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Maj.2023, 00:07

MONSTRUM OD ČOVEKA! Bebu svoje devojke strpao u ranac i ostavio u GEPEK automobila! Devojčica UMRLA u mukama!

Brutalno iživljavanje nad detetom

Čovek koji je 10-mesečnu bebu svoje devojke strpao u ranac, a zatim je ubio osuđen je na doživotni zatvor bez uslovnog otpusta. Trevor Markiz Rou uhapšen je u januaru 2020. i optužen za ubistvo nakon smrti Merion Džester-Montoje.

Njegov nalog za hapšenje kaže da je 29-godišnjak pokupio devojčicu i odveo je na svoje radno mesto. Kada je stigao, strpao je dete u ranac i ostavio je na podu suvozačevog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sedišta satima dok je radio.

Detektivi su rekli da je Marion u jednom trenutku izašla iz ranca i Rou ju je vratio unutra. Vlasti su dodale da je muškarac za vreme ručka proverio devojčicu i zatekao je kako "lagano plače i diše", ali je tada stavio ranac u gepek automobila.

Nešto pre 17 časova, Rou je otkrio da Marion ne diše, pa je kontaktirao hitnu pomoć i pokušao da oživi dete – ali je bilo prekasno. Rou se izjasnio krivim za ubistvo sa žrtvom mlađom od 10 godina, a u petak ujutro je osuđen na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovnog otpusta.

Devojčicina smrt je uznemirila njene voljene, a njen otac Emilio Montoja ju je opisao kao aktivnu bebu koja je učila da hoda i koja će uvek trčati okolo.

A Texas man has been sentenced for stuffing 10-month-old Marion Rebecca Jester-Montoya into a backpack and leaving her in the front passenger seat floorboard of his vehicle for more than five hours. https://t.co/fYC5tpavZ6 pic.twitter.com/8Ss8DPdYXi

— WLBT 3 On Your Side (@WLBT) April 28, 2023

Merionina tetka Katrina Montoja rekla je da je njen tata imao puno starateljstvo nad njom, ona ne bi bila ubijena. Otac i majka devojčice imali su zajedničko starateljstvo.

Baka Šila Montoja je dodala da je Rou, kada bi došao po devojčicu, da bi ona "odmah počela da vrišti i da hvata" svoju baku. Sudski dokumenti koje su videli američki mediji kažu da je Rou ranije bio optužen da je svoje dvoje dece ostavio bez nadzora u kući 2018. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.