MONSTRUM NAŠAO OPRAVDANJE ZA MASAKR: Jezivi detalji zločina u Ripnju - priznao sve na sudu, krvnik samo PONAVLJA istu stvar!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2023, 06:50

MONSTRUM NAŠAO "OPRAVDANJE" ZA MASAKR: Jezivi detalji zločina u Ripnju - priznao sve na sudu, krvnik samo PONAVLJA istu stvar!

Stojan Ilić je, prema rečima njegovog brata i onih koji ga poznaju, bio opčinjen crnom magijom i redovno je posećivao vračare za čije rituale je izdvajao ogromne sume novca.

Stojan Ilić (38) koji se sumnjiči da je u utorak ubio devojku (16), juče je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu priznao da je počinio jeziv zločin u kom je ranio još troje najbližih rođaka tinejdžerke.

Kako se saznaje, Ilić je izjavio da su ga "spopale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crne misli", jer mu se rugala.

- Ona mi se u kolima rugala i smejala. I njena porodica mi se podsmevala jer imam psihičke probleme zbog kojih sam se i lečio. Žao mi je zbog svega što sam uradio, hoću da se ubijem - ponavljao je na saslušanju Ilić.

Naredbom o sprovođenju istrage osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo i teško ubistvo u pokušaju. Osumnjičeni je priznao izvršenje krivičnih dela za koja se tereti i detaljno izneo svoju odbranu - saopšteno je juče posle saslušanja iz tužilaštva.

Ubijena tinejdžerka sahranjena

Prabaka: Šta si to uradio ovako predobroj devojčici?

Dok je trajalo saslušanje osumnjičenog Stojana Ilića u tužilaštvu, na lokalnom groblju u Ripnju najbliži su se poslednji put opraštali od ubijene, koja je juče sahranjena.

Tinejdžerka je na večni počinak ispratila porodica, kao i njeni drugari iz osnovne i srednje škole, koji su joj belim ružama u suzama poslali poslednji pozdrav.

Nakon saslušanja tužilštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti, pa mu je sudija za prethodni postupak odredio pritvor do 30 dana.

Sumnja se da je osumnjičeni oko 14:30 časova iz porodične kuće maloletne oštećene u Ripnju kolima povezao nju i njenog maloletnog brata do centra naselja kako bi otišli u prodavnicu. Kada je brat oštećene otišao u prodavnicu, Stojan I. je, kako se sumnja, odvezao devojku u nenaseljeni deo Ripnja, izveo je na kosinu ispod železničke pruge, i u prostoru između rastinja oborio je na zemlju. Potom joj je svukao pantalone, pokidao donji veš i obnažio, pa je počeo da je ubada i to u predelu stomaka, predelu levog ramena i u predelu vrata sa zadnje strane, usled čega je devojka zadobila teške telesne povrede opasne po život usled kojih je trpela bolove, a kasnije i preminula - navode se detalji jezivog ubistva u saopštenju tužilaštva.

Pošto je zverski ubio šesnaestogodišnju devojku, Stojan Ilić koji je često inače boravio u kući Petrovića, koji su mu i komšije, vratio se kod njih i tamo nožem iskasapio njenu majku, babu i ujaka.

- Nakon toga je napustio kuću, uz pretnju da će se vratiti - potvrđeno je iz tužilaštva.

Podsetimo, komšije i porodica ranije su ispričali da je Ilić bio opsednut vračarama i crnom magijom i da je navodno sumnjao da ova porodica ima veze sa tim.

U kući Petrovića, najteže je povređena majka ubijene tinejdžerke, koja je u bolnici u teškom stanju i lekari se i dalje bore za njen život.

Stojanov pomračeni um

Umivao se vodom s groblja

- Govorio sam mu da ne baca pare na to! Ponašao se kao da me ne čuje. Kada sam ga upozoravao gledao je kroz mene i govorio: "Sve će biti uredu, ne brini". Počeo je da ide kod komšinice, inače gatare, koja mu je napunila glavu kako je na njega bačena crna magija i kako će mu ona pomoći. Išao je na groblje i pio vodu s grobljanske česme - kaže brat i ističe da se svog brata odrekao posle monstruoznog zločina, kao i da ga treba osuditi na doživotnu robiju.

Sve vesti o jezivom krvavom piru u Ripnju čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.