VELEOBRT U SLUČAJU KOJI JE ZGROZIO SRBIJU Stojan nije bio zaljubljen u žrtvu nego u nju? Danas sahrana svirepo ubijene devojčice

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2023, 10:28

VELEOBRT U SLUČAJU KOJI JE ZGROZIO SRBIJU Stojan nije bio zaljubljen u žrtvu nego u nju? Danas sahrana svirepo ubijene devojčice

Ne prestaju da isplivavaju nove informacije.

Devojčica (16), koju je svirepo ubio njen komšija Stojan Ilić (38), biće sahranjena danas u 13 sati, na Brđanskom groblju, potvrđeno je "Novostima" iz nadležne ustanove koja organizuje poslednji ispraćaj pokojnika.

Nesrećnu devojčicu, koja je od malih nogu rasla zajedno sa njegovom ćerkom, nasmrt je nožem izbo prvi komšija Ilić, koji je inače, bio prijatelj njene porodice, sa kojom je drugovao godinama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
On je kobnog dana nožem izbo i devojčicinu majku, u koju je navodno bio zaljubljen, kao i baku i ujaka.

Zatim je pobegao sa mesta zločina i pretio da će se i sam ubiti. On je ubrzo uhapšen, a danas će biti priveden na saslušanje u nadležno Tužilaštvo.

Podsećamo, Stojanu Iliću se teret stavlja teško ubistvo i preti mu doživotna robija.

Sve vesti o jezivom krvavom piru u Ripnju čitajte OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ZAŠTO TI JE OVO URADIO? SUDBINO PROKLETA!" Scene na sahrani ubijene devojčice iz Ripnja SLAMAJU SRCA, njene drugarice otpevale molitvu: "Neno naša, devojčice mila!"

Izvor: Blic, 12.Apr.2023

"Joj kuku Neno, devojčice naša mila", odjekuje grobljem u Ripnju gde se danas održava sahrana Nevene P. (15) koju je, kako se sumnja, silovao pa nasmrt nožem izbo Stojan Ilić (38) iz Ripnja.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.