Izvor: Piplmetar.rs, 04.Okt.2023, 03:35

„MOLIM TE, NEMOJ NIŠTA DA JOJ KAŽEŠ!“ Mina Vrbaški pokazala šok prepisku Anite Stanojlović zbog koje će Matora odlepiti!

Nekadašnja zadrugarka Mina Vrbaški je rešila da „zabiberi“ čorbu aktuelnim učesnicima rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“.
Mina Vrbaški (Foto: Screenshot TV Red) • RED TV / screenshot


Nakon što je raskrinkala laž o braku repera Nenada Aleksića Ša, Mina se ostrvila i na bračnu zajednicu Anite Stanojlović >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << i Jovane Tomić Matore.
Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink)
Naime, Vrbaška tvrdi da se Anita dopisivala sa jednom devojkom, te da nije bila iskrena u momentu kada je stupala u brak sa Jovanom, za šta je nekadašnja zadrugarka priložila i dokaze u vidu prepiski Stanojlovićeve sa anonimnom devojkom.
Mina Vrbaški (Foto: Screenshot TV Red)
– “Molim te nemoj ništa da joj kažeš, a ti nisi kriva“, to je rekla Anita, a moja drugarica je odgovorila “Molim te rešavaj sve to“ – pročitala je Mina na TV Redu prepiske sa ekrana svog telefona.
Mina Vrbaški (Foto: Screenshot TV Red)
Šta je, sa druge strane, Mina Vrbaški ispričala o braku Vanje Aleksić i Nenada Aleksića Ša pogledajte u odvojenom tekstu: „KRIJU DA SU SE VEĆ RAZVELI“ Mina Vrbaški raskrinkala Ša i Vanju Aleksić! „UCENILA GA JE DA NE DOĐEM NA SVADBU!“
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„KRIJU DA SU SE VEĆ RAZVELI“ Mina Vrbaški raskrinkala Ša i Vanju Aleksić! „UCENILA GA JE DA NE DOĐEM NA SVADBU!“

Izvor: Piplmetar.rs, 04.Okt.2023

Nekadašnja zadrugarka Mina Vrbaški otkrila je dosad nepoznate detalje braka repera Nenada Aleksića Ša i tiktokerke Vanje Aleksić, kao i da kriju činjenicu da su se već razveli.. ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.