Izvor: Piplmetar.rs, 04.Okt.2023, 03:35

„KRIJU DA SU SE VEĆ RAZVELI“ Mina Vrbaški raskrinkala Ša i Vanju Aleksić! „UCENILA GA JE DA NE DOĐEM NA SVADBU!“

Nekadašnja zadrugarka Mina Vrbaški otkrila je dosad nepoznate detalje braka repera Nenada Aleksića Ša i tiktokerke Vanje Aleksić, kao i da kriju činjenicu da su se već razveli.
Mina Vrbaški (Foto: Screenshot TV Red) • RED TV / screenshot


– Meni je u ovim trenucima njega mnogo žao, jer je ona jedna neiskvarena >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << duša, on je jedno dete zarobljeno u telu čoveka. Naleteo je na neku klinku, za koju ja saznajem da je u vezi sa Ša. Ja kažem hvala Bogu, on ulazi sa Vanjom u odnos i naše prijateljstvo se hladi. Ja kažem to je normalno imaš devojku i to je okej – počela je izlaganje Mina za TV Red.
– On se u tim trenucima povukao, ja sam mu bila podrška. Dolazi momenat da ja nemam pojma da se on ženi, ja saznajem taj dan. On meni kaže biću pozvana, ja sam znala dok se nije znalo javno. Ja sam ga pitala da li je on siguran u to, ja ne verujem u takve devojke. Ona non-stop koketira sa drugim muškarcima i onda dolaziš u stanje da ulaziš u odnos sa takvim čovekom starijim.
Mina Vrbaški (Foto: Screenshot TV Red)
– Ja saznajem da je njemu svadba tog i tog datuma, nadam se da će me pozvati, međutim ništa. Imali smo tetoviranje, zajedno smo se tetovirali, i vidim ja da je Vanja gledala mene ispod oka. Bez razloga naravno, naš odnos je bio prijateljski. Ja se tetoviram jako dugo, nisam imala dinar kod sebe i nisam imala prevoz da se vratim – dodala je Vrbaška.
– Pitam Vanju da li mogu da me odvezu, ona kaže da pitam njega. Ja pustim i kažem i Dinu da se ne brine imaću prevoz kući. Ja ga zovem posle pola sata, on meni snima kako se napušava sa njom, kako je ona njemu napravila dramu zbog mene, ja to ne zamerim toliko. Mene niko nije pozvao na svadbu, ja sam mu napisala Hvala na pozivu bilo mi je prelepo.
Mina Vrbaški (Foto: Screenshot TV Red)
– Ona je njega ucenjivala da ja ne smem da dođem. Posle nekog vremena mi smo se čuli, ona je tad imala spontani, on mi je ispričao da ga je ucenjivala, zato se mi nismo više družili. I u momentu mi kaže da treba da uđe u Elitu, ona nema burmu na ruci, kezi se dok je on u rijalitiju – dodala je nekadašnja zadrugarka.
– Dobila je marketing, i sve to je uradila zbog toga. Mnogo mi je krivo da se toliko ponizio, prodao je taj stan, i kupio je drugi stan da bi imao za nju i njeno dete. Kaže da je mnogo sina zapostavila, ona ide sa drugaricama non-stop. Oni su se razveli, ne znam da li to iko zna.
Nenad Aleksić Ša i Vanja (Foto: Ringier/Snežana Krstić)
– Meni je rekao da je i on preterivao, i on je posesivan i oboje greše. Znam sve sa kim je sve ona bila – zaključila je Mina Vrbaški.
Čime se ona, sa druge strane, danas bavi pogledajte u odvojenom tekstu: OD STARLETE DO KASIRKE! Mina Vrbaški se zaposlila u Pet Šopu, raskinula sa dečkom i totalno promenila svoj život
Opširnije
Izvor: PulsOnline.rs

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.