MLADIĆ SE U NEVERICI HVATA ZA GLAVU: Njegova devojka osvojila više od MILION na grebalici, a onda učinila SKANDALOZNU stvar

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Feb.2024, 12:17

MLADIĆ SE U NEVERICI HVATA ZA GLAVU: Njegova devojka osvojila više od MILION na grebalici, a onda učinila SKANDALOZNU stvar

Novac je izvor svih životnih komplikacija

Nakon srećnog dobitka, Majkl tvrdi da je ideja bila zajednička kupovina srećki, ali da je Šarlot na kraju dobila milion funti, odnosno više od milion evra na jednoj od njih.

Nakon što su planirali zajedničku budućnost, uključujući kupovinu stana i automobila, Šarlot je odjednom otišla sama da sredi formalnosti oko isplate dobijenog novca.

Majkl tvrdi da je kasnije ipak došlo do uplate za te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dve srećke na Šarlotin račun, iako prvobitno nije uspeo da izvrši transakciju zbog loše internet veze. Takođe, Šarlot je platila te dve srećke, a na jednoj od njih je osvojila milion funti, što je ekvivalentno 1.167.690 evra.

Kasnije se ispostavilo da je dobitna srećka bila kod Majkla, ali je on odbio da je preda Šarlot, tvrdeći da je ideja bila da novac podele.

Međutim, pravna služba lutrije odlučila je da sav novac pripada Šarlot, što je Majkla ostavilo bez devojke i bez novca.

Sada Majkl razmatra opciju da podigne privatnu tužbu protiv Šarlot kako bi pokušao da ostvari svoj deo nagrade.

Ova situacija pokazuje koliko novac može izazvati komplikacije, čak i među parovima koji su planirali zajedničku budućnost.

- Šokiran sam. Da, ona je platila srećke, ali moja je ideja bila da ih kupimo. Pokušao sam da joj prebacim novac na račun i mislim da bi moralni čin bio da i ja dobijem svoj deo nagrade - ispričao je Majkl.

Izvor: Srbija Danas/Alo!/Ivana Petranović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.