MISTERIOZNI NESTANAK DEČAKA U VALJEVU: Baka ga odvela kod zubara, a šetogodišnji unuk se izgubio bez traga

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2023, 21:22

MISTERIOZNI NESTANAK DEČAKA U VALJEVU: Baka ga odvela kod zubara, a šetogodišnji unuk se izgubio bez traga

Policija je blokirala čitav deo grada kako bi locirala dete.

Neobičnu akciju pronalaženja "nestale" osobe ovog popodneva imala je valjevska policija, koja je završila na najbolji mogući način – pronalaskom u centru grada šestogodišnjeg dečaka koji se prethodno neprimetno išetao iz Stomatološkog Doma zdravlja!

Dežurnu službu policije u Valjevu u 16.50 časova alarmirala je doktorka iz dečje službe Stomatološkog Doma zdravlja, prijavljujući da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je šestogodišnji dečak, koji je kod zubara došao u pratnji svoje bake, jednostavno – nestao, prenose mediji.

Brzom akcijom, policajci su blokirali taj deo centra grada, da bi deset minuta od prijema prijave, "nestalog" mališana locirali, identifikovali i sustigli u Karađorđevoj ulici 101, kod nekadašnje državne apoteke „Dr Miša Pantić“.

Dečak, koji po svemu sudeći nije bio obradovan posetom zubaru, od Stomatološkog Doma zdravlja, koji se nalazi u Karađorđevoj 45, praktično je prošao kroz tri centralna gradska kvarta i prešao tri prometne raskrsnice Karađorđeve sa ulicama Vojvode Mišića, Vuka Karadžića i Vlade Danilovića, pre nego što su ga policajci sustigli i potom predali baki.

Srećna Valjevka, baka mališana, zahvalila se policiji na brzoj intervenciji i pronalasku unuka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.