MISTERIOZNA UDOVICA ŠEFA VAGNERA - Ko je prelepa Ljubov Prigožina?

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Avg.2023, 20:59

MISTERIOZNA UDOVICA ŠEFA VAGNERA - Ko je prelepa Ljubov Prigožina?

Prelepa udovica Jevgenija Prigožina.

Jevgenij Prigožin, šef privatne vojne kompanije Vagner, identifikovan je kao putnik aviona koji se srušio, prema kasnijem saopštenju Rosaviacije.

S obzirom na prirodu Prigožinovih poslovnih poduhvata i njegove bliske veze sa ruskim vlastima, razumljivo je da on i njegova supruga preferiraju da svoje privatne živote drže dalje od javnosti.

Ovaj želja za privatnošću može takođe biti posledica mera bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ili potencijalnih rizika koji su povezani sa povezivanjem sa osobom tako visokog profila.

Iako postoji malo informacija o Prigožinovom privatnom životu, poznato je da je oženjen ženom koja se zove Ljudmila Ljubov Prigožina.

Nažalost, o Ljubovi Prigožinoj ne zna se mnogo. Ona drži do sebe i svog privatnog života i gotovo se nikad ne pojavljuje u javnosti.

Pošto je njen muž sam po sebi tajanstven po pitanju svog privatnog životoa, nema zvaničnih izjava niti intervjua koji bi osvetlili njihov odnos ili pružili detalje o njenom poreklu.

Sa ovom devet godina mlađom lepoticom, Prigožin je imao dvoje dece - Polinu i Pavela.

Bez više informacija od pouzdanih izvora ili javnih izjava samog para, sve pojedinosti o životu Ljubovi Prigožine ostaju uglavnom nepoznate.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.