MISTERIOZNA SMRT LOZNIČANKE: Slavka je pronađena mrtva u stanu pre 6 dana, još uvek nije jasno kako je UMRLA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jan.2020, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MISTERIOZNA SMRT LOZNIČANKE: Slavka je pronađena mrtva u stanu pre 6 dana, još uvek nije jasno kako je UMRLA

Ni posle šest dana od pronalaska leša Slavke Jevtić (65) u stanu u kome je izbio požar u Loznici još nema zvanične informacije o tome šta se tačno dogodilo.

Više javno tužilaštvo iz Šapca obavilo je uviđaj u saradnji sa pripadnicima PU Šabac, a naređena je obdukcija tela.

- Slučaj je otvoren, a zvaničnih rezultata obdukcije za sada nema, ali je sa određenim brojem lica policija obavila razgovore u vezi sa tim događajem i biće naložena određena vrsta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veštačenja. Na slučaju radi Tužilaštvo u saradnji sa policijom i proveravaju se tragovi nađeni na licu mesta – rečeno je u Tužilaštvu za Kurir uz objašnjenje da trenutno nije moguće izneti više pojedinosti.

Da nije reč o nesrećnom slučaju nezvanično se govori od prvog dana, ali za sada zvanično nema potvrde da je reč o ubistvu. Pojedini mediji objavili su kako nezvanično saznaju da je nesrećna žena u 3. januara ujutru zadavljena. Prve komšije Slavke Jevtić ispričale su da su pre požara čule lupanje na vrata njenog stana, a potom i njene povike u pomoć.

Ono što se za sada zna jeste da je goreo stan na drugom spratu zgrade u Ulici Georgija Jakšića.

Prema informacijama potvrđenim sa više strana požar je krenuo iz jedne sobe dok su ostale prostorije bile zadimljene, a nastradala žena nije se nalazila u prostoru zahvaćenom plamenom i nađena je u predsoblju. Živela je sama, bila je u penziji i komšije o njoj kažu da je bila srdačna i fina osoba.

Da li je tačna pretpostavka da je neko počinio ubistvo pa onda paleći stan pokušao da sakrije tragove, ili se odigralo nešto drugo biće jasnije kada budu poznati rezultati istrage.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.