MISTERIOZNA PORUKA PRED SMRT DEVOJČICE U RIPNJU: Objavila sliku sa VOLJENOM osobom, pa joj monstrum KRVNIČKI oduzeo život (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 20:13

MISTERIOZNA PORUKA PRED SMRT DEVOJČICE U RIPNJU: Objavila sliku sa VOLJENOM osobom, pa joj monstrum KRVNIČKI oduzeo život (FOTO)

Jedna od poslednjih poruka koju je ubijena devojčica podelila na društvenim mrežama

Devojčica (16) iz Ripnja brutalno je ubio Stojan I. (38) i njeno telo bacio na oko kilometar od kuće u kojoj je živela. Ne sluteći šta je čeka nesrećna devojčica se samo nekoliko sati pre toga na društvenoj mreži pohvalila omiljenim bićem!

je:

"Boli kada nekoga možeš držati u srcu, ali ne u rukama" - a na koga je nesrećno dete mislilo dok je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u glavi imalo ove reči ostaće zauvek tajna.

Poslednju fotografiju koju je podelila sa svojim prijateljima fotografisana je nekoliko sati pre nego što joj je monstum oduzeo život.

Na njoj je devojčica i dete njene sestre. "Tetkino dete lepo" napisala je. 

Svi njeni drugovi i drugarice su u šoku. Niko od njih ne može da veruje šta se dogodilo.

- Bila je stidljiva u školi. Nije imala mnogo drugova i drugarica, ali nikada ni jednu ružnu reč nikome nije izgovorila. Od prvog do osmog razreda išla je u školu u Ripnju, a kada je završila upisala je srednju, ali ne znam koju - rekla je jedna od drugarica.

Stojan I. uhapšen je ubrzo nakon jezivog zločina, a pored ubistva devojčice na teret mu se stavlja i da je istim nožem kojim je ubio devojčicu povredio njenu majku, ujaka i baku.

Da užasan zločin koji je počibio bude još veći devojčica koju je iskasapio nožem bila je školska drugarica njegove ćerke, koja živi sa majkom. 

Podsetimo, Stojanova bivša supruga je navela da su ubijena devojčica i njena ćerka bile drugarice, ali i da sa Stojanom nije u vezi punih 12 godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.