TELEFON PROFESORA PEDOFILA OTKRIO HOROR: Zlostavljao učenicu, a onda je još gnusnija istina isplivala na videlo

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2023, 19:04

TELEFON PROFESORA PEDOFILA OTKRIO HOROR: Zlostavljao učenicu, a onda je još gnusnija istina isplivala na videlo

Profesor u Safolku izjasnio se krivim za seksualno zlostavljanje 15-godišnje učenice nakon što ga je Gugl prijavio britanskoj Nacionalnoj agenciji za kriminal.

Mark Langford (55) predavao je u srednjim školama širom Norfolka i Safolka u Velikoj Britaniji od 1996. do hapšenja u novembru 2021.

Кasnije je otkriveno da učitelj poseduje 2.718 nepristojnih slika dece nakon što je Gugl podneo prijavu NCA.

Istražitelji su naknadno otkrili da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << seksualno zlostavljao jednog od svojih bivših učenika između 2004. i 2006. godine.

Langford se 10. jula izjasnio krivim za posedovanje dečjih eksplicitnih fotografija i nepristojan napad na dete na sudu u Ipsviču.

Njegovo hapšenje je usledilo nakon što je Gugl u novembru 2021. podneo izveštaj o korisniku koji na svojoj platformi poseduje materijal o zlostavljanju dece.

Nakon istrage NCA, otkriveno je da je Langford korisnik i posednik takvog materijala. Policija je odmah uhapsila profesora u njegovoj bivšoj kući.

Forenzičari su kasnije otkrili 2.718 nepristojnih slika dece na pet njegovih uređaja. Policija je takođe pronašla istoriju razgovora u kojima je Langford razgovarao sa istomišljenicima o napastvovanju.

Ovi razgovori su uključivali diskusije o silovanju dece i razgovore u kojima je podsticao druge da zlostavljaju svoju decu.

Učitelj je takođe razgovarao sa drugima o nivoima bola i poniženja koje je trebalo naneti ženama i deci da bi se zadovoljili njegovi porivi.

Dalja istraživanja su otkrila da je Langford zlostavljao 15-godišnju učenicu kojoj je predavao u školi u Lustoftu između 2004. i 2006. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.