MINISTAR SPOLJNIH POSLOVA POZITIVAN NA KORONU! Dobra vest je da nema simptome

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2020, 10:11

MINISTAR SPOLJNIH POSLOVA POZITIVAN NA KORONU! Dobra vest je da nema simptome

Mađarski ministar spoljnih poslova ima koronu

Mađarski ministar spoljnih poslova Peter Sijarto pozitivan je na korona virus, objavila je danas novinska agencija MTI navodeći da ministar, koji je u posetu Tajlandu, nema simptoma.

Premijer Viktor Orban juče je objavio da će Mađarska zatvoriti barove i druga mesta zabave te uvesti policijski čas noću kako bi se ograničilo širenje virusa, objašnjavajući da je to potrebno kako bi se sprečilo da se do sredine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << decembra premaše bolnički kapaciteti. Policijski čas na snazi je od ponoći do pet ujutro.

Škole ostaju otvorene kao i prodavnice i restorani, a navijači će moći pratiti utakmice na stadionima.

Orban je danas u video poruci na fejsbuku poručio svojim sugrađanima da neće biti potrebe za dodatnim strožim merama ako Mađari budu poštovali sadašnje mere obuzdavanja epidemije korona virusa.

U utorak je u Mađarskoj bilo 3.989 novoobolelih, što je najveći broj do sada, a rekordan je bio i broj preminulih - ukupno 84. U zemlji su do sada od covida-19 umrle 1973 osobe, a  obolelo je 86.769 osoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.