Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2023, 00:26

MINISTAR POLICIJE LAŽNE DRŽAVE TVRDI: "Postoje indicije da ima još ubijenih napadača, akcija se nastavlja, NEĆEMO STATI!"

Kako je rekao, u Banjskoj su ubijena trojica "napadača", dok je šest osoba uhapšeno

Ministar unutrašnjih poslova privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja izjavio je da postoje indicije da je broj ubijenih napadača u današnjoj akciji na Kosovu i Metohiji još veći. Tzv. kosovska policija je do sada potvrdila da su tri napadača ubijena u Banjskoj i Zvečanu.

- Postoje indicije da bi broj ubijenih na njihovoj strani mogao biti i veći, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to ćemo saznati i proveriti blagovremeno - rekao je Svečlja.

Prema njegovim rečima, tzv. kosovska policija tokom današnje akcije na KiM otkrila je veliku količinu naoružanja, a u nekim automobilima pronađene su ruske javne isprave, prenosi Kljan Kosova.

On je istakao da je u pitanju težak i neravan teren, a mogućnost, kako je naveo, "terorista" da se sakriju u ovim planinama je velika. Svečlja je dodao da se nastavlja akcija policije u potrazi za napadačima.

- Akcija će trajati koliko god bude potrebno, svaki pojedinac koji je učestvovao u napadu, svaki pojedinac koji je ozbiljno delovao protiv integriteta i suvereniteta Kosova biće gonjen do kraja. Nećemo stati - dodao je on za RTK.

Svečlja tvrdi da je reč o terorističkoj grupi sačinjenoj iz više kriminalnih grupa, ali je dodao i da su neki identifikovani kao pripadnici civilne odbrane, prenosi Koha. On je rekao da su u akciji u Banjskoj ubijena trojica napadača, dok je šest osoba uhapšeno.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.