MILOVA VLAST ODBILA RESPIRATORE IZ SRBIJE - Milutin Simović je kriv ako neko umre u Crnoj Gori

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOVA VLAST ODBILA RESPIRATORE IZ SRBIJE - Milutin Simović je kriv ako neko umre u Crnoj Gori

"Mržnja ide do te mere da se odbija mogunost spasavanja života građana."

Jedan od lidera Demokratskog fronta Andrija Mandić kazao je da je šokiran izjavom potredsednika Vlade Crne Gore Milutina Simovića da Crna Gora odbija respiratore koje je Srbija spremna da ustupi crnogorskom zdravstvenom sistemu.

- Ne mogu da verujem da mržnja ide do te mere da se odbija mogunost spasavanja života građana Crne Gore zato što ne volite Srbiju ili Andriju Mandića - kazao je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << on.

Poručio je da ako, ne daj Bože, budemo u narednim danima imali smrtne slučajeve u Crnoj Gori, porodice treba da odu i duže za to direktno Milutina Simovića, zbog ovog suludog poteza.

- Simović i ljudi iz vrha režima znaju da njima i članovima njihovih porodica ne mogu zafaliti respiratori i zato im je lako da se ovako ponašaju, jer ovakvim njihovim ponašanjem mogu biti pogođeni samo obični građani Crne Gore dok oni kao elita imaju obezbeđene sve uslove - kazao je Mandić.

On se na kraju svog reagovanja zahvalio presednku Srbije Aleksandru Vučiću što je, kako je rekao, "postupio kao srpski lider, državnički odgovorno ali i ljudski i pošteno".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.