MILOV REŽIM PRETI: Policija u stanju totalne pripravnosti u SVIM GRADOVIMA u Crnoj Gori!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jun.2020, 20:37

MILOV REŽIM PRETI: Policija u stanju totalne pripravnosti u SVIM GRADOVIMA u Crnoj Gori!

Svi policajci su dobili rešenja o prekidu bolovanja, godišnjih odmora i slobodnih dana i rapsoređeni su na terenu.

Iz izvora bliskih vrhu Uprave policije saznaje se da su pripadnici policije u stanju totlane prirpavnosti u svim gradovima u Crnoj Gori. Kako navodi izvor, svi policajci su dobili rešenja o prekidu bolovanja, godišnjih odmora i slobodnih dana i rapsoređeni su na terenu.

Ovakvo postupanje rukovodstva policije je upitno i može se postaviti pitanje o >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prekomernom podizanju policijskih snaga.

Podsećamo, na ulicma Crne Gore se danas posle pauze od tri meseca održavaju molitvene litije. Verni narod je u velikom broju na ulicma u znak podrške svojoj Srpskoj pravoslavnoj crkvi i šalju poruku – Ne damo svetinje!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.