MILOŠEVIĆ NE MOŽE DA BUDE KRIV ZA BOMBARDOVANJE Vučić: Rambuje bi svako odbio, niko na svetu ne bi to mogao da prihvati

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2023, 00:25

"MILOŠEVIĆ NE MOŽE DA BUDE KRIV ZA BOMBARDOVANJE" Vučić: Rambuje bi svako odbio, niko na svetu ne bi to mogao da prihvati

Predsednik Vučić osvrnuo se na politiku Slobodana Miloševića.

Predsednik Republike Srbije, Aleksandar Vučić, gostujući u emisiji "Ćirilica" na televiziji Hepi prokomentarisao je politku Slobodana Miloševića.

Vučić kaže da je Slobodanu Miloševiću zamerao što bolje nije sagledao spoljne okolnosti.

- Rambuje bi svako odbio. Niko na svetu ne bi to mogao da prihvati i to je to. Medlin Olbrajt je tu odigrala ulogu, skinula Rugovu i ubacila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Tačija... Sa svom ovom pameću to ne bismo mogli da prihvatimo. Ali, kad je video naše snage, trebalo je ranije da prekinemo bombardovanje. Svakako ne može on da bude kriv za bombardovanje. Krivi su oni koji su hteli glavu Srbije, a onda i njegovu kao predsednika - kazao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.