MILO, CRNO TI SE PIŠE! Duško Knežević najavljuje: Ovaj čovek će za nedelju dana RASKRINKATI ĐUKANOVIĆA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2020, 17:34

MILO, CRNO TI SE PIŠE! Duško Knežević najavljuje: Ovaj čovek će za nedelju dana RASKRINKATI ĐUKANOVIĆA!

Predsednik Atlas Grupe Duško Knežević poručio je da bi za 7-8 dana mogao da se oglasi u Svetozar Marović, dugogodišnji funkcioner DPS-a.

- Svetozar Marović je vrlo blizu da progovori o svemu. On najbolje poznaje situaciju u DPS-u i to bi bila unutrašnja bomba za sam DPS. On je jako blizu toga da progovori, najkasnije za 7-8 dana ćemo imati izjavu Svetozara Marovića - poručio je Knežević.

Dodaje i da Marović gleda sa svojim pravnim timom kako će to da izvede.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- On je svedok svih dešavanja u Crnoj Gori i slede vreli dani - dodaje on.

Naveo je i da se jedan međunarodni izvještaj tiče Đukanovićevih sredstava i povezanih lica u inostranstvu.

- Biće otkriveno kako su strane investicije vraćane u Crnu Goru i ko su su čuvari plaže Mila Đukanovića za investicije u Crnoj Gori - navodi on.

Knežević kaže da mora sve da proveri sa pravnim timom i onima koji mu oružaju utočište, "da usaglasimo neke stvari, ne mogu na svoju ruku da donosim neke odluke".

- Ne smatram da crnogorska demokratija zavisi samo od jedne plave torbe. Mislim da opozicija ima jaču snagu nego jedna plava torba od koje se toliko očekuje - kazao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.