MILENA SE PORODILA U KOLIMA ISPRED PORODILIŠTA: Beba izašla na minus šest

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILENA SE PORODILA U KOLIMA ISPRED PORODILIŠTA: Beba izašla na minus šest

Beba je bila nestrpljiva da sačeka dolazak u bolnicu

Milena T. (31) iz Popovca kod Niša rodila je juče ujutru zdravu bebu u automobilu ispred porodilišta, na minus šest stepeni. Mileni je to drugo dete, a porođaj će ona i njen suprug dugo pamtiti.

Iako je Popovac udaljen od Niša manje od 10 kilometara, beba je bila “nestrpljiva“. A da se dešava nešto neuobičajeno, primetili su i pacijenti Ginekološko-akušarske klinike. Lekari, medicinske sestre i osoblje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izleteli su oko 7.45 iz svojih kancelarija i ordinacija.

Sestra Milena je uzviknula: “Brzo pripremajte nosila, opremu za porođaj, uzmite ćebe, žena se porađa u automobilu. Uskoro stižu“.

Svi su potrčali ka glavnim vratima porodilišta, ali, nažalost, na glavnom ulazu u porodilište već 20 dana vrata ne rade, a automobil je bio baš tu parkiran.

Neki su krenulni okolnim, ali se ponovo oglasila sestra Milena:

- Nemamo vremena da idemo svi okolo! Otvarajte prozor... idemo kroz prozor.

I zaista, muškarci, bolničari su “izleteli“ kroz prozor da ukažu prvu pomoć, odnesu ćebe jer su bebu iznosili na mraz ui hladnoću.

Bebu i majku su zatim prebacili kroz službeni ulaz.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.