Nišlijka se porodila ispred porodilišta na minus šest, a njena beba već je izvojevala prvu pobedu!

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2016, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nišlijka se porodila ispred porodilišta na minus šest, a njena beba već je izvojevala prvu pobedu!

Novorođenče iz okoline Niša nije moglo da sačeka na uobičajen dolazak na svet, pa je požurilo i rodilo se ispred porodilišta i to na temperaturi od minus šest!

Njegovoj majci Mileni T. (31) iz mesta Popovac ovo je drugi porođaj, koji će sigurno još dugo pamtiti.

- Brzo, pripremajte nosila, opremu za porođaj, uzimajte ćebe, žena se porađa u automobilu! - primetili su lekari Ginekološko- akušerske klinike u Nišu, pre nego što su zbog kvara na vratima morali >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da iskaču kroz prozore i tako na svet donesu zdarvu bebu.

Nestrpljiva beba je dobro, a vrata na klinici će uskoro biti popravljena, prenele su Večernje novosti.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MILENA SE PORODILA U KOLIMA ISPRED PORODILIŠTA: Beba izašla na minus šest

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2016

Beba je bila nestrpljiva da sačeka dolazak u bolnicu..Milena T. (31) iz Popovca kod Niša rodila je juče ujutru zdravu bebu u automobilu ispred porodilišta, na minus šest stepeni. Mileni je to drugo dete, a porođaj će ona i njen suprug dugo pamtiti...Iako je Popovac udaljen od Niša manje od 10...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Nišlijka se porodila ispred porodilišta na minus šest, a njena beba već je izvojevala prvu pobjedu!

Izvor: Cafe.ba, 21.Dec.2016

- Brzo, pripremajte nosila, opremu za porođaj, uzimajte ćebe , žena se porađa u automobilu! - primijetili su ljekari Ginekološko- akušerske klinike u Nišu

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.