MIKA ALEKSIĆ SUTRA PRED SUDOM: Učitelj glume će se PRVI PUT izjasniti o optužbama glumica

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2021, 11:15

MIKA ALEKSIĆ SUTRA PRED SUDOM: Učitelj glume će se PRVI PUT izjasniti o optužbama glumica

Prvi put pred sudom će odgovoriti na optužbe svojih učenica

Vlasnik škole glume Miroslav Mika Aleksić, koji je optužen za četiri silovanja i polno uznemiravanje tri učenice te škole, sutra bi prvi put trebalo da se pojavi pred Višim sudom u Beogradu.

Pripremno ročište, koje je zatvoreno za javnost i na kom će se Aleksić prvi put izjasniti kratko o krivici, zakazano je za 12 sati u Palati pravde.

- Aleksić će se samo kratko izjasniti da li se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oseća krivim ili ne, a potom će zamenik Višeg javnog tužioca i odbrana predlagati dokaze koji će se izvoditi na suđenju - navodi se i dodaje da je Aleksić obavezan da se pojavi, da bi se ročište održalo.

Posle pripremnog ročišta, na koje bi vlasnik škole glume trebalo da dođe sa nanogicom, iz kućnog pritvora, biće zakazan početak suđenja.

Miroslav Aleksić, podsetimo, bio je uhapšen 16. januara i u Centralnom zatvoru bio je do 10. septembra, kada je prebačen u kućni pritvor. Učitelja glume, kako je Kurir pisao, prva je prijavila mlada glumica Milena Radulović, optužbema se pridružila Iva Ilinčić, a potom su se policiji javile i druge njene koleginice.

On je na saslušanju u tužilaštvu, prema nezvaničnim informacijama, negirao da je izvršio ova krivična dela.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MIKA ALEKSIĆ DANAS PRED SUDOM: Učitelj glume se izjašnjava da li je kriv povodom optužbi glumica

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2021, 07:19

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanja..Vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.