MIKA ALEKSIĆ DANAS PRED SUDOM: Učitelj glume se izjašnjava da li je kriv povodom optužbi glumica

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2021, 07:19

MIKA ALEKSIĆ DANAS PRED SUDOM: Učitelj glume se izjašnjava da li je kriv povodom optužbi glumica

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanja

Vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole danas treba da se održi pripremno ročište.

Aleksić će u Viši sud doći sa slobode, odnosno iz kućnog pritvora, pošto mu je 10. septembra Apelacioni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sud ukinuo pritvor i odredio zabranu napuštanja stana uz elektronski nadzor.

Na rošičtu će se kratko izjasniti da li je kriv povodom optužbi za koje se tereti, a potom će se utvrdjivati koji će se dokazi izvoditi tokom suđenja.

Suđenje će biti zakazano po završetku pripremnog ročišta i trebalo bi da bude javno, osim ako učesnici postupka ne zatraže da sud isključenje javnosti zbog zaštite privatnosti.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takode kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksulano zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo se optužbama protiv njega pridružila Iva Ilinčić, pa i druge devojke.

Uhapšen je 16. januara i do 10. septembra je bio u pritvoru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.