MIGRANTI SILOVALI NOVINARKU: Snimala je dokumentarac o seksualnim napadima, a onda joj se dogodio užas

Izvor: Telegraf.rs, 18.Okt.2016, 17:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MIGRANTI SILOVALI NOVINARKU: Snimala je dokumentarac o seksualnim napadima, a onda joj se dogodio užas

Migranti su uz pretnju nožem silovali ženu koja je radila dokumentarac o seksualnom zlostavljanju u migrantskom kampu Džungla u Kaleu. Napad se dogodio oko pola tri ujutru, kada je žrtva glumila prevodioca muškom reporteru.

Nju su oborili na zemlju dok su njenog kolegu zadržala dvojica migranta.  Policija je potvrdila da su trojica Avganistanaca odgovorna za ovaj napad. Još uvek niko nije uhapšen, a policija traga za osumnjičenima.

Muškarci su prvo prvo pokušali >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da novinarima ukradu opremu, a onda se jedan od njih okrenuo prema ženi.

Foto: Tanjug/AP

Odmah nakon silovanja, žrtva je uspela da pobegne i da ode u policiju kako bi prijavila napadače. Nakon toga žena je prebačena u bolnicu.

- Žena je pregledana i lekari su potvrdili da je silovana. Uzeti su potrebni uzorci kako bi se utvrdio profil silovatelja - rekli su iz policije.

Foto: Tanjug/AP

Policija daje sve od sebe kako bi što pre pronašli ove ljude.

U Džungli trenutno živi oko 10.000 ljudi, a većeinu čine mladi muškarci iz Avganistana, Sirije i Eritreje. Planirano je da kamp bude raseljen i da se njegovi stanovnivnici razmeste po drugim krajevima Francuske.

Foto: Tanjug/AP

Uslovi u kampu su prilično loši, dešavaju se brojni zločini, a napadi seksualne prirode su česti.

Foto: Tanjug/AP

(Telegraf.rs/Izvor:mirror.co.uk)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Migranti silovali novinarku u kampu "Džungla"

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Okt.2016

KALE - Migranti su uz prijetnju nožem silovali ženu koja je radila dokumentarac o seksualnom zlostavljanju u migrantskom kampu Džungla u Kaleu. Napad se dogodio oko pola tri ujutru, kada je žrtva glumila prevodioca muškom reporteru...Nju su oborili na zemlju dok su njenog kolegu zadržala dvojica...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.