MI6 OBELODANIO KO JE NOVA META: Operacija zelena špijunaža počinje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2021, 19:04

MI6 OBELODANIO KO JE NOVA META: Operacija "zelena špijunaža" počinje!

Načelnik službe Ričard Mur čvrtsto veruje u pravilo "veruj, ali proveri"

Britanska vojnoobaveštajna služba MI6 vrši nadzor najvećih zagađivača kako bi obezbedila da se ispune data obećanja, izjavio je načelnik ove službe Ričard Mur.

Britanski agenti započeli su tzv. "zelenu špijunažu" najvećih svetskih zagađivača kako bi se uverili da posluju po pravilima i ispunjavaju svoja obećanja, objasnio je Mur.

Ova akcija je pokrenuta dok se Velika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Britanija, kao domaćin, priprema za veliki svetski samit o klimatskim promenama, prenosi Skaj Njuz.

- Kada neko potpiše da će se boriti protiv klimatskih promena, naš posao je da se postaramo da se sprovodi ono što je potpisano. Kao što neko reče - veruj, ali proveri - rekao je Mur koji se oglasio nakon upozorenja koje je predsednik SAD Džozef Bajden uputio svetskim liderima, rekavši da je ovo "odlučujuća decenija" da se izbegne najgora klimatska kriza.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"ZELENA ŠPIJUNAŽA" Britanska vojnobaveštajna službe MI6 nadzire najveće svetske zagađivače

Izvor: Blic, 26.Apr.2021, 01:00

Britanska vojnoobaveštajna služba MI6 vrši nadzor najvećih zagađivača kako bi obezbedila da se ispune data obećanja, izjavio je načelnik ove službe Ričard Mur.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.