MI ĆEMO ARGUMENTIMA DA SE BORIMO Vučić: Miki Aleksić je ponavljač, i on se usuđuje da kaže da je neki stručnjak...

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 11:32

"MI ĆEMO ARGUMENTIMA DA SE BORIMO" Vučić: Miki Aleksić je ponavljač, i on se usuđuje da kaže da je neki stručnjak...

Aleksandar Vučić, predsednik Srbije je tokom jutrošnjeg gostovanja na K1 televiziji govorio i o podršci listi "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" i napadu na ljude koji su je podržali.

- Hvala im na podršci, oni su prošli kroz toplog zeca. Videli ste najuspešnije lekare i akademike, a njima nešto da govori Miki Aleksić koji je ponavljač. I on se usuđuje da kaže da je on neki stručnjak za razliku od njih - izjavio je Vučić o podršci listi i dodaje: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Njih može da podrži ko god hoće, mi ćemo argumentima da se borimo, a ne da taj narod pljujemo i vređamo. Mi to ne radimo. Mi imamo demokratski kapacitet da prihvatimo da neki ljude drugačije misle. Oni su u stanju da ocrne svakog ko misli drugačije. Oni od 2012. nisu nijednom čestitali na izborima - kazao je predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.