METALNOM ŠIPKOM IM SMRSKAO LOBANJE: Jezivi detalji dvostrukog ubistva u Novom Sadu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2016, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

METALNOM ŠIPKOM IM SMRSKAO LOBANJE: Jezivi detalji dvostrukog ubistva u Novom Sadu

Draganu Jovanoviću Gidri je pokušana i reanimacija.

Stevan Josić zvani Sima Strahota (34) iz Novog Sada uhapšen je zbog sumnje da je ubio sugrađane Dragana Jovanovića Gidru (26), vođu navijača Vojvodine i Darija Roklicera (29), pilota "Er Pinka".

Kako se nezvanično saznaje, u krvavoj tuči Josić je gvozdenom šipkom smrskao lobanju Draganu i Dariju.

Zločin se dogodio u sredu oko 4.30  časova u centru Novog Sada, u Ulici vojvođanskih brigada, ispred >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << lokala "Moja kafanica".

- U ovoj kafani bila je organizovana svečanost povodom tri godine rada. Sve je proticalo u najboljem redu dok u jednom momentu nije izbila tuča između dve grupe momaka. S jedne strane bili su Dragan jovanović Gidra, dario Roklicer i njihovi drugari, a an suprotnoj druga ekipa. Tuča se završila sa nekoliko raskrvavljenih noseva, priča anonimni sagovornik i dodaje.

- Dario i Gidra su izašli ispred kafane. Stevan Josić, koji je učestvovao u raspravi, gvozdenom šipkom naneo je smrtonosne povrede Dariju i Draganu. dario je zatečen ispred lokala bez znakova života i sa unakaženom glavom, dok je Gidri, koji je takođe imao teške povrede glave, pokušana reanimacija, ali je i on preminuo u kolima Hitne pomoći.

Prizor koji su napadači ostavili bio je stravičan, a lica ubijenih bila su potpuno plava, imali su i povrede po celom telu, a njih dvojica su preminuli na licu mesta.

Gidra se ranije iste večeri provodio u oblližnjem lokalu, gde se ponašao bahato, a bio je u društvu jedne devojke i muškarca.

- Bio je bahat i glasan, urlao je po lokalu i diktirao muziku, priča anonimni izvor.

Kako se priča po Novom Sadu, iako korpulentan momak, nije delovao spreman za tuču jer je još uvek patio od posledica ranjavanja, šepao je, bio poguren, a iz ruke mu je virila metalna špka.

Munjevito hapšenje

Usledila je opsežna akcija UKP Žandarmerije i novosadske kriminalističke policije, koji su tokom prepodneva priveli na saslušanje 15 osoba i ustanovili da je Josić napao i usmrtio Gidru i Darija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.