MESAR IZ SRBIJE Britanski Dejli mejl o najnovijem ludilu Vojislava Seselja

Izvor: medio.rs, 28.Dec.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MESAR IZ SRBIJE Britanski Dejli mejl o najnovijem ludilu Vojislava Seselja

Britanski mediji sa zgražavanjem su dočekali fotografiju Vojislava Šešelja sa krvavim nožem i keceljom.

"Dejli mejl" piše da "čovek optužen za ratne zločine pozira kao mesar" na provokativnim fotografijama sa još skandaloznijim komentarima".

Podsetimo, lider radikala je napisao "Ko kolje, zlo ne misli", i izazvao veliku osudu javnosti. Odmah nakon te, Šešelj je objavio još dve fotografije sa sličnim dvosmislenim porukama koje deluju kao provokacija i ismevanje >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << žrtava rata u Bosni.

Pored druge fotografije piše "Evo, opet koljem", dok je u opisu treće Šešelj napisao "U klanju nema boljeg od mene".

Britanci podsećaju da je Šešelj optužen za ratne zločine devedesetih godina, poput etničkog čišćenja i masovnog ubistva.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

KO KOLJE ZLO NE MISLI: Dejli mejl šokiran Šešeljevim fotografijama

Izvor: Kurir, 28.Dec.2015

Lider Srpske radikalne stranke, Vojislav Šešelj je fotografijama sa Tvitera uspeo da zapali domaće, ali i strane medije, pa je tako danas Dejli mejl preneo post "srpskog ekstemenog desničara kome se sudi za ratne zločine u Hagu"...Britanski medij je objavio fotografije sa Šešeljevog profila uz...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.