MEDOJEVIĆ IZJAVOM OGOLIO MILA I VLADU Đukanović nije moj predsednik, on je lopov! Ova Vlada je sramota i zastiđe Crne Gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Sep.2021, 19:20

MEDOJEVIĆ IZJAVOM OGOLIO MILA I VLADU "Đukanović nije moj predsednik, on je lopov! Ova Vlada je sramota i zastiđe Crne Gore"

Nebojša Medojević pravo u centar

- Milo Đukanović nije moj predsednik, on je lopov, mafijaš i izdajnik, prokomentarisao je predsednik Pokreta za promene Nebojša Medojević prisustvo predsednika Crne Gore na zasedanju Skupštine UN-a - napisao je Nebojša Medojević na svom Tviter profilu.

- Kakva divna idila između Vlade i Đukanovića. Zajednički nastup na sednici UN-a. Đukanović i njegov ministar Radulović. Ova Vlada nije vlada birača koji su glasali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da Milo bude u Spužu, a ne u Njujorku. Ova Vlada je sramota i zastiđe Crne Gore - poručio je Nebojša Medojević.

Podsetimo, sa Đukanovićem na sednici UN-a je ministar Đorđe Radulović.

DJUKANOVIC I NJEGOV MINISTAR RADULOVIC U UN!!! IZDAJA

Djukanovic nije moj Predsjednik. On je lopov, mafijas i izdajnik. Ova Vlada nije vlada biraca koji su glasali da Milo bude u Spuzu , a ne u Njujorku.

Ova Vlada je sramota i zastidje Crne Gore!!! pic.twitter.com/3UfNV9KQtu

— Nebojsa Medojevic (@NebojsaMedojevi) September 21, 2021
Pogledaj vesti o: Milo Đukanović

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILO OSTAO BEZ MILIONA: Đukanović više nije vlasnik zemljišta u Budvi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Sep.2021, 08:59

Podgorička kompanija "Global Montenegro", partnerska firma predsednika Crne Gore Mila Đukanovića i njegovog kuma Vuka Rajkovića, više nije vlasnik dva hektara zemlje na samom ulazu u Budvu, u podnožju brda Košljun...Na atraktivni zemljišni kompleks uknjižila se podgorička kompanija "HoldCo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.